Jongeren

Welkom! Goed dat je hier komt kijken.

Ik geef therapie aan jongeren die ergens mee in de knoop zitten. Dat kan van alles zijn. Omdat je niet begrepen wordt, thuis of op school. Of omdat je een complex leven hebt of iets ergs hebt meegemaakt. Omdat je ineens hyperventilatie krijgt of andere angsten. Of iets anders waar jij zoal last van kunt hebben.

Ik begrijp hoe lastig het leven van jongeren tegenwoordig kan zijn. 
En dat je soms ergens mee zit waar je niet zelf uitkomt. 
En daar kan ik je bij helpen.

Het verschil in wie je bent en wie je wilt zijn
is wat je doet’

Hoe gaat het in zijn werk?
Het begint met een intake, soms met je ouders, soms met jou alleen. Daarna gaan we starten. Meestal 1x per week. Het is belangrijk dat je je op je gemak voelt, er moet een klik zijn; want alleen dan kom je tot verandering. Daarom bepaal jij waar je mee wilt beginnen.
Na een tijdje merk je dat je je meer op je gemak voelt. Je krijgt inzicht in je emoties en je leert dat het logisch is dat je je zo voelt en wat je kunt doen om je anders te voelen. Je gaat merken dat je anders kunt reageren op situaties en je voelt je vrijer in je keuzes. Kortom je zit beter in je vel.

Jij bepaalt dan ook wanneer het genoeg is en je weer alleen verder kunt. Dat kan na een paar keer zijn, en soms is er langer wat nodig. Dat kun je dan zo ontdekken.

Mocht je nog vragen hebben dan kun je me altijd een mail of berichtje sturen.
Ik zie ernaar uit je te ontmoeten!